10. Mura kros

Vljudno vabljeni vsi, ki se ukvarjate s tekom, nordijsko hojo, pohodništvom in kolesarjenjem, da pridete dne 30. maja 2015 v športni park Črenšovce na že 10. tradicionalni MURA KROS.

mura kros 2015 plakat

Program krosa:
14.30 - zbiranje prijav za tek na 5.000 metrov (5 km), pohod na enako dolžino in rekreativno kolesarjenje po bližnji okolici. Prijavnina za vse udeležence je 5 € in vključuje brezplačno malico (makarone z mesom + eno brezalkoholno pijačo). Osnovnošolci ne plačajo prijavnine!

15.30 - start teka na 5 km - proga je nezahtevna in pelje po bližnjih kolovozih in gozdnih poteh. Na progi bo poskrbljeno za osvežitev z vodno točko.
Tečemo za pokal POMURSKIH LEKARN!

15:35 - start pohoda in nordijske hoje po trasi teka (5 km), kolesarji se bodo zapeljali do Copekovega mlina

16.15 - "NOVO"
start otroškega teka - različne proge 1-4 let (50 m), 4-6 let (100 m), 6-9 let (300 m)

17:00 – razglasitev rezultatov teka za odrasle in otroke, podelitev nagrad in zahval

17.30 - podelitev zahval in nagrad za najboljše izdelke likovnega natečaja Naredi nekaj zase in grafičnega natečaja Bodi aktiven bodi kreativen, vsi izdelki bodo razstavljeni na prireditvenem prostoru

18.00 - druženje in ZABAVA S SKUPINO ENERGY

Se vidimo!

Facebook!

O nas

Smo društvo ETNO, društvo za edukacijo, turizem, nove medije in organizacijo s sedežem v Črenšovcih. Nameni in cilji društva so vzpodbujati športno in turistično dejavnost in s tem ozaveščati lokalno in tudi širše regionalno prebivalstvo o varovanju naravne in etnografske dediščine ob sami reki Muri. Želimo si, da se bodo ljudje spet vračali nazaj v naravo in jo začeli ceniti in spoštovati in ne kot se je dogajalo ...

Preberi več ...